tisdag 28 september 2010

Meningsfullt...?

Nu, två sekunder sedan fick jag skäll över att jag aldrig uppdaterar bloggen av Netti som sitter mitt emot mig och har tråkigt, så för att göra henne glad skriver jag ett totalt meningslöst inlägg.
Idag har hittills inte hänt så där värst jättemycket värt att tala om, steg upp imorse, skrev samhälla prov, åt lunch osv.osv. så kommer väl dagen att fortsätta antar jag, avslutas med Band :) och sen finskaprov plugg om ingen tänker hitta på något roligare...

Så det, de var mitt totalt meningslösa inlägg, och jo, jag erkänner öppet att jag kommit lite bort från detta bloggande nu efter att jag fick mig en tankeomställare. Som nu är löst till grunden tror jag, kanske kom det till och med något härligt ut ur det... :)

2 kommentarer:

  1. FINALLY!! Haha men ja man måste vara VÄLDIGT försiktig med vad man skriver. Om man inte vill att det ska komma ut ju för sig.

    Haha ja det kan ju komma ut nått bra av det! Tänk på vad jag sa vid maten! :D
    Och sen så är allt lättare när folk vet... :P

    SvaraRadera
  2. Titta titta... jag vet ju inet vad det handlar om, men det sägs ju att "det som inte dödar så härdar" och även "inget ont som inte har nåt gott med sig" de stämmer rätt ofta in faktiskt...

    SvaraRadera