söndag 7 november 2010

Bloggen har lidit...förlåt

Japp, förlåt för att det varit så uselt med inlägg under helgen. Men det har varit så fruktansvärt fullt upp.
både dagar, kvällar och nätter! Haunted Halloween gjorde sitt, ungdomsorkesterns kurshelg drog sitt största strå till stacken och geo1 sitt. Så fullt fullt upp är vad de har varit denna helg.
Men ack så kul det varit! Orkestern är alltid lika kul att vara med, med nya personer ger det någon form av lyft också, orkade mycket bättre än jag väntat mig också, och det är ju alltid en trevlig överraskning :) Nu kan vi nästan alla låtar och ska imorgon ladda på det stora "gigget" på folkhälsan om tre veckor....wooow va häftigt (nej, missa inte ironin) ;) nå, det blir väl mysigt antar jag!

Jag orkar inte berätta mera äventyr såhär, sen om umgås får väl höra antar jag, ingen annan lär väl lida av att inte veta vad jag mera gjort i helgen ;) Den som var med vet :P "det man inte vet lider man inte av".... okej, de flesta av er som läser detta kommer ju att få höra det iallafall xD

så summa sumarum trevlig helg har det varit och nu ska jag ladda på nytt med lite vitaminer, middag och sömn så är jag nog på g imorgon igen!
Hoppas ni har haft en lika bra helg!!!
Puss o Kram

1 kommentar:

  1. fy skämms på dig! Man får inte låta bloggen lida!

    SvaraRadera