fredag 17 december 2010

Kroppsmåleri och volleyboll

Imorse då klockan ringde 06.20 svor jag för mig själv. Men som lovat stod jag kl 07.30 i tjejernas omklädningsrum iklädd i endast vita kläder med ett stort lakan lindat runt mig, fastsatt med endast fem säkerhetsnålars säkerhet. I min ena hand fick jag en burk silverfärg, det var bara att sätta igång. Hela ansiktet täcktes sakterligen med denna färg lika så armar, rygg och ben. Tittade jag runt omkring mig förvandlades mina fina klasskompisar till guld/silver statyetter.
Slutligen kom vi till håret. Det hade inhandlats hårsprejsfärgs burkar i passande färger som användes ivrigt inne i duschrummet för att försöka minimera förgiftningen för resten av människorna i  rummet.

Nicoles bild, ett litet smakprov till hur vi såg ut


Matchen drog igång 08.20 och vi vann två raka set, nästa match iss jag inte ens kommentera. Men vi fick spela våra två matcher och sen vara nöjda för dagen.
Satte mig istället med Sophie och kollade då treorna spelade, vissa i astronaut utstyrslar, andra som terrorister...
Sen hägrade en dansuppvisning som gick helt okej, var roligt iallafall <3
3C heter segrar klassen förresten, mycket bra spelat!

Det var fredagen den 17 december 2010 i detaljrik form i början, men sen tappade jag bort mig och där av detta bistra slut.
Den som vill se bilder kan glatt kolla in mina vänners på fb, eller bloggar. Finns många, men jag, jag lämnade kameran hemma. Tövelfjant. Men jag har vant mig med den företeelsen så jag skall inte klaga alls.

Tack 1B för en mycket underhållande dag, samt alla andra inblandade <3

1 kommentar:

  1. En mycket trevlig dag! Många som var fint utklädda, VÄLDIGT många duktiga lag och roligt att spela :D

    SvaraRadera