måndag 4 oktober 2010

Glädje!

fick idag ut samhällan, kunde inte ha gått mycket bättre :D känns skönt att första kursen blev 10 :) men kommer, som Emme sa, sakna kurskamraterna faktiskt. Menmen...
Skrev idag matteprov, gick inte alls bra, godkänd borde jag bli, men marginalen ska vi nog inte prata så mycket om...Imorgon är det sista provperiodsdagen, har bara kemin kvar och sen är det över för första gången, skönt!

Nu väntar plugg och sen orkester, måste skingra tankarna lite emellanåt... såhär seriös har nog inte min dag varit egentligen, skulle springa till posten och rände rakt in i en bil, jopp jag lovar. Jag såg mig lixom inte för och krockade i en svart bil som stod väldigt olägligt parkerad. Tur nog känner jag inte chauffören.... men kände mig duktig efter det. Det är väl mera en rättvis reflektion över min dag ;)

7 kommentarer:

 1. Hahah! Vrf kommer du å sakna dina kurskamrater?? ;)

  SvaraRadera
 2. Jadu matilda ;) fundera på den du...kanske de har något med finskan att göra... :D

  SvaraRadera
 3. Äsch finska har du igen med samma människor i period tre. tänk vad himla synd det är att du har en enda kurs med lilla mig ;)

  SvaraRadera
 4. eller netti så fattar du inte alls vad jag syfta på ;) de bara matilda som fattar "finskagänget" haha men eller du kanske fattar iaf men strunt samma... xD jasuck ja, jag måste ha finska med dig D: ;)

  SvaraRadera
 5. Haha... ;) Anna jag kommer å sakna dejj på finskan där du spanar in ditt spanar :P ;)

  SvaraRadera
 6. Hahaha aaadå :D jag är förundrad att du ännu inte har räknat ut vem ;) men det du inte vet tar du ingen skada av så! haha

  SvaraRadera
 7. Anna, berätta nu! Du fick reda på mej och M... Duu nu du!! ;P
  <3

  SvaraRadera