söndag 14 november 2010

Helgen

har varit helt okej...en sån där vanlig 13-14novermber helg, skippa de här om ni inte orkar bry er...

fredag - med katastrofalt turkos målade naglar for jag till jomala och spelade, gick bra och var framför allt kul, kom sent hem och typ däckade i säng!
lördag - heldag på åmi, utan mat kom hem måsta laga mat själv och sen kom nadja och vi snacka skit i typ tre timmar :) la mig sen och typ däckade i säng!
Söndag - mamma tvingar upp en kl 10, enligt min klocka så börjar söndagarna först klockan 11 faktum att mamma tvingar upp mig på en tid som inte ens existerar för mig är en jordundergång, så rena rama zombien steg upp då och åkte iväg till landet där denna zomien spenderade dagen, trevlig farsdagsmiddag och sedan en mycket trevlig bilresa in (ibland får man väl glädja sig åt minsta lilla?)

Ovanstående - det där är en fruktansvärt ointressant resumé av min helg. För er som läste så har ni redan kommit fram till de.
Men jag ska iallafall tacka de jag var med, ni gjorde helgen rolig, skräckkompisarna i jomala, tjejerna på åmi (små gladpiller är ni) och resten av alla! <3

Till en annan sak är att jag ser framemot imorgon. Faktiskt. Jag hoppas på en grej (vilket med min tur inte kommer att ske MEN man kan ju alltid hoppas yeah?)

och jo på tal om ingenting så tror jag att jag har kommit lite vidare på min misstanke (föregående inlägg)...and thats kinda' good I guess... :)

1 kommentar:

  1. DIN MISSTANKE?!?!? Varför säger du inget till mig :(

    SvaraRadera